МК    EN

Донација на заштитни маски

ЕКО ПАКУВАЊЕ ДОО, преку подружницата во Кочани, на клиентите со кои има воспоставено соработка за ефикасно справување со отпад од пакување, со цел да даде свој придонес во заштита на вработените во борба со КОВИД-19, донираше маски за повеќекратна употреба на ЛЕОВ КОМПАНИ ДООЕЛ Велес, ЕНМОН ДООЕЛ Велес и НОВА РЕФРАКТОРИ ДОО Пехчево. 375 вработени во наведените правни лица, добиваат заштитни маски за повеќекратна употреба.

Logo

Заедно можеме сите да придонесеме за да го зачуваме здравјето, како што тоа го правиме заеднички со правилно управување со отпадот од пакување за чиста животна средина.

Кочани, 17.11.2020